MASAJ DE RELAXARE

durata: 45min

cost: 60 lei


- MagnifiQ
- ExotiQ
- ToniQ
- ToniQ (muscular)
- AntireumatiQ
- AntipaniQ
- AntidepresiQ
- AntistresiQ
- AfrodisiaQ
- AntiinsomniaQ

Daca MagnifiQ si ExotiQ sunt veritabile rasfaturi de relaxare, celelalte masaje - ToniQ, AntireumatiQ, AntipaniQ sau AfrodisiaQ - au proprietatea de a trata si preveni afectiuni ca depresii, atacuri de panica, oboseala fizica si epuizare nervoasa, insomnii, dureri reumatice sau stres.

Pentru a potenta efectele masajelor de relaxare, se vor utiliza uleiuri special concepute pentru fiecare dintre afectiuni. Acestea contin extracte de lavanda, ylang ylang, iasomie, trandafir, santal, scortisoara sau vanilie.

MASAJ ANTICELULITIC

durata: 45min

cost: 70 lei

-AnticelulitiQ

Celulita, sau mai corect lipodistrofia locala, este o afectiune clinica si estetica intalnita la majoritatea femeilor. Poate aparea in preadolescenta, adolescenta sau maturitate. Se poate dezvolta pornind de la o circulatie sangvina sau limfatica alterata care determina schimbari structurale in tesutul adipos subcutanat.

Celulita este o forma a tesutului adipos din organism. Tesutul adipos este vizibil sub piele si contribuie la conturarea formelor corpului uman. La unele persoane este ferm si matasos, la altele insa este lipsit de vitalitate si ondulat. Acest aspect ondulat sau de "coaja de portocala" a devenit in timp blamat si indezirabil.

Pentru a nu deteriora si mai mult structura tesutului subcutanat, masajul anticelulitic trebuie sa fie bland si totodata ferm, intensitatea procedeelor fiind crescuta progresiv in functie de pragul de sensibilitate al pacientului. Masajul anticelulitic NU trebuie sa fie dureros - asa cum din pacate eronat de multe ori se practica! Se efectueaza cu un ulei special obtinut prin sinergia mai multor uleiuri esentiale printre care: ulei de lamaie, ulei de lavanda, ulei de rozmarin si ulei de masline.

MASAJ DE DRENAJ LIMFATIC

durata: 45min

cost: 60 lei

- drenaj limfatiQ de intretinere
- drenaj limfatiQ pe afectiune

Masajul de drenaj limfatic stimuleaza prin manevre lente, dar ferme, evacuarea lichidului interstitial excedentar pe cale limfatica. Drenajul limfatic accelereaza eliminarea substantelor toxice din organism contribuind astfel la tratarea celulitei, si totodata stimuleaza producerea de anticorpi intarind in acest fel sistemul imunitar.

Masajul de drenaj limfatic este recomandat in:
- faza initiala a tratamentului tuturor formelor de edem de origine venoasa, cardiaca sau limfatica.
- tratarea leziunilor cutanate prin accelerarea procesului de regenerare.
- tratarea tulburarilor trofice cauzate de insuficiente arteriale sau venoase (oboseala, picioare umflate, acumulari excesive de toxine).

Drenajul limfatic are de asemeneaare un efect relaxant, ritmul lent al procedeelor asociat cu blandetea executiei contribuind la relaxarea fizica si psihica a pacientului.

Fie ca se va efectua un masaj de drenare limfatica pe afectiune, fie ca se va efectua unul de intretinere, se va utiliza un complex specific de uleiuri care stimuleaza circulatia limfatica: rozmarin, lamaie, ienupar.

MASAJ REFLEXOGEN PLANTAR - REFLEXOTERAPIE

durata: 45min

cost: 50 lei

- toniQ (pentru sistemul imunitar, sistemul nervos, afectiuni)

Masajul reflexogen este o metoda de tratament ce presupune stimularea si activarea prin proceduri de presare a zonelor reflexegene ale organismului. Masajul reflexogen plantar este cea mai intalnita tehnica a reflexoterapiei si presupune stimularea punctelor reflexe aflate pe talpi. Aici sunt proiectate simetric toate sistemele organismului uman.

Reflexoterapia este practicata atat in scop profilactic, cat si ca metoda de tratament. Printre afectiunile tratate cu succes prin masajul reflexogen se numara: sistem imunitar slabit, insomnii, tulburari menstruale, stres, oboseala, migrene, tulburari digestive, apatie, etc.

La efectuarea masajului reflexogen se vor utiliza combinatii de uleiuri care sa stimuleze activitatea organelor si sistemelor vizate. Printre uleiurile esentiale folosite se numara: menta, santal, pin, portocala, lamaie, masline.

MASAJ CAPILAR

durata: 20min

cost: 40 lei

- antimigreniQ
- toniQ
- antidepresiQ
- antinevralgiQ

Masajul capului are un efect decongestionant si linistitor asupra centrilor si cailor nervoase. Masajul capilar este recomandat impotriva durerilor de cap, migrenelor, nevralgiilor, tensiunii nervoase si epuizarii psihice, insomniilor, depresiilor, caderii parului, dar si ca o excelenta metoda de relaxare.

Pentru potentarea efectelor masajului capilar se vor folosi combinatii de uleiuri esentiale de brad, coriandru, melisa, trandafir, busuioc.

MASAJ FACIAL

durata: 20min

cost: 40 lei

- hidratant
- regenerant
- revigorant

MASAJ TERAPEUTIC

durata: 45min

cost: 60 lei

- antireumatiQ
- toniQ muscular
- terapeutiQ pe afectiune

Masajul terapeutic sau masajul medical este o metoda esentiala in terapia complexa recuperatorie. Contribuie la ameliorarea pana la vindecare a celor mai multe dintre afectiuni. Plaja de aplicabilitate a masajului terapeutic este foarte vasta si, daca este indicat in timp util, contribuie alaturi de celelalte metode terapeutice la micsorarea timpului de refacere a pacientului.

Masajul terapeutic este recomandat in:
- leziuni ale pielii si ale structurilor continute de aceasta;
- leziuni ale muschilor si ale tendoanelor;
- leziuni osoase, articulare sau sechele ale acestora;
- leziuni ale nervilor periferici;
- afectiuni neurologice centrale;

Afectiuni in tratamentul carora este indicat masajul terapeutic:
- scolioza
- cifoza
- spondilita
- discopatii
- hernie de disc. Pentru hernia de disc acuta este recomandat doar masajul cu gheata si reflexoterapia.
- artroze (coxatroza, gonartroza)
- periartrita scapulo-humerala (PSH)
- entorse, luxatii, fracturi

Pentru maximizarea efectelor, in masajului terapeutic se vor folosi combinatii de uleiuri esentiale de: lamaie, cimbrisor, ienupar, cedru.


PACHETE DE MASAJ:

6 sedinte - 300 lei

12 sedinte - 550 lei

valabilitatea pachetelor este de 4 luni de la data achizitiei

in cadrul unui pachet este posibila alegerea oricarui tip de masaj si in in orice combinatie

tudor vianu 41   (+4) 031 107 8454