Stella Badea - Make-up artist and trainer

      Totul a inceput acum aproape 11 ani, cand avea 19 ani si incerca sa devina independenta financiar fata de parintii ei pentru a-si construi o cariera pe cont propriu,

      Oportunitatea i-a batut la usa in momentul in care i s-a propus sa lucreze la Studiourile Media Pro in departamentul MakeUp, iar ea am acceptat asta cu entuziasm. Atunci si-a dat seama ca vrea sa faca asta pentru o viata intreaga fara sa se plictiseasca vreodata. Nu a fost usor deloc, dar stia ca fara sacrificii nu ar fi putut face nimic durabil si a meritat fiecare clipa de oboseala la filmari.

      Ii multumeste in mod special, Iulianei Stefan MakeUp Artist pentru ca a avut rabdare cu ea, la inceput, pana a invatat-o totul despre aceasta lume a frumusetii.

      Make-up-ul era pentru ea o lume fascinanta, iar acum, dupa ani de experienta, cu atat mai mult. ”Pacatele Evei” a fost inceputul unui drum pe care avea sa il urmeze in viata. A fost momentul in care si-a dat seama in ce directie trebuie sa-si canalizeze energia si munca. A inteles importanta pensulelor si fuziunea culorilor, rolul fiecarei pensule si diferenta dintre un make-up artist profesionist si un amator. Aici a invatat cate tipuri de make-up exista si cate tehnici pentru fiecare in parte. A intrat cu cateva cunostinte de baza si cu o dorinta mare de a se defini in acest domeniu. Acum, nimic din tot ce inseamna make-up de televiziune, de film si teatru, fashion make-up sau beauty make-up, efecte speciale si toata paleta de self make-up (zi, seara) nu-i mai este strain.

      Media Pro Pictures a insemnat pentru ea trei proiecte: ”Aniela”, ”Daria, iubirea mea” si ”Pacatele Evei”. Fiecare proiect s-a desfasurat pe durata unui an, in care fiecare zi s-a tradus prin 12-14 ore de machiaj. A ajuns sa lucreze si 16 ore, dar pe care nu le simtea pentru ca pasiunea a dus-o acolo si tot ea i-a mentinut viu interesul pana in prezent.

      In timp, a inceput sa faca si mai mult pentru pasiunea ei – machiajul – intrucat au inceput sa “curga” editoriale pentru reviste de moda si beauty, cum sunt All Hallow, Viva, Unica, FHM, The One sau Intercoiffure.

Colaboreaza cu multi fotografi si este mereu deschisa la idei si concepte noi. Nespecializarea ei pe un anumit tip de machiaj ii ofera avantajul de a finaliza cu succes fiecare noua provocare.

Lucreaza cu agentii de publicitate si case de productie – Multimedia, Focus, McCann Erickson, Headvertising, a fost make-up artist in cadrul unor fashion show-uri pentru Rhea Costa si Alexandru Ciucu, emisiuni tv, spoturi TV, sedinte foto (Malvensky, Rhea Costa, Ludique si alti designeri romani) si clipuri muzicale.

      Acum trei ani a inceput sa predea cursuri de machiaj, tocmai in ideea de a le impartasi elevelor din pasiunea si experienta ei pe care a deprins-o de-a lungul timpului din numeroasele activitati in machiaj pe care le are.

      A avut onoarea sa lucreze cu mari artisti, actori cei mai multi dintre ei, oameni de televiziune de la care a invatat cat a putut de mult din experientele lor minunate.

      Mai jos, este o lista cu o parte dintre ei, iar cu ocazia asta, le multumeste pentru ca au crezut in ea si au incurajat-o de-a lungul timpului.

Adela Popescu

Adina Galupa

Adrian Pintea

Adrian Sina

Adrian Stefan

Alex Velea

Alexandru Ciucu

Alin Panc

Alina Chivulescu

Ana Ciontea

Ana Maria Moldovan

Anca Sigartau

Andreea Doinea

Andreea Ibacka

Augustin Viziru

Cabral Ibacka

Carmen Ionescu

Catalin Catoiu

Claudiu Bleont

Constantin Cotimanis

Cristi Iacob

Cristina Ciobanasu

Cristina Cioran

Cristina Sima

Dan Condurache

Dana Dembinski

Denis Stefan

Diana Dumitrescu

Doinita Oancea

Elvira Deatcu

Eugenia Serban

Florin Dumitrescu

Florin Zamfirescu

Florina Cercel

Gheorghe Dinica

Ilinca Vandici

Ioan Isaiu

Ioana Flora

Ioana Ginghina

Irina Antonie

Iuliana Luciu

Laura Cosoi

Lili Sandu

Loredana Groza

Madalin Mandin

Maia Morgenstern

Malvina Cservenschi

Maria Dinulescu

Marian Ralea

Marin Moraru

Medeea Marinescu

Mihai Constantin

Mihai Petre

Monica Petrica

Moonlight Breakfast Band

Nicoleta Luciu

Oana Pellea

Oana Zavoranu

Pavel Bartos

Raluca Aprodu

Razvan Fodor

Razvan Mazilu

Razvan Vasilescu

Sebastian Papaiani

Smiley

Sonia Argint Ionescu

Stela Popescu

Tora Vasilescu

Vali Barbulescu

Violeta Andrei

Virginia Rogin

Vlad Zamfirescu

Vladimir Gaitan

Xing Elena Ling

Zoltan Butuc

Lista va continua…

 

(18 Apr 2016) 

 

tudor vianu 41   (+4) 031 107 8454