Cristina Sandu - Beautician

  

          Stiu ca-ti doresti sa arati  mereu tanara si frumoasa. De aceea incerc sa fiu persoana potrivita in a te ajuta sa obtii acest lucru.

          Am inceput acum 9 ani cu participarea la cursul de studii profesionale la Centrul de recuperare medicala Leea.  Mi-am dat seama ca aceasta meserie imi este destinata  - imi place sa ajut femeile  sa fie si sa se simta frumoase. Stiu ca fiecare femeie este unica prin tip de ten si personalitate. De aceea consider ca personalizarea tratamentului este o necesitate. Cei 9 ani de experienta practica, trainingurile si seminariile la care am fost parte de-a lungul acestor ani imi dau posibilitatea ca in urma unei scurte consulatii cu clienta sa stiu care este tratamentul potrivit pentru tenul fiecareia.

          Aici, la Q Studio, am reusit sa-mi perfectionez tehnica datorita lucrului cu produse de calitate exceptiona si cu adevarati profesionisti. Produsele Maria Galland reprezinta marca exigentei. Tratamentele pe care le fac cu aceste produse sunt originale, inimitabile si exclusive.

          Ce ma recomanda pe mine ca profesionista in cosmetica? Ofer fiecarei probleme un raspuns specific si fiecarei femei, o solutie adaptata, ajutata fiind si de produsele cu care lucrez. Experienta practica si teoretica ma ajuta sa va transform sedintele de ingrijire a tenului vostru in adevarate sedinte de rasfat.

(3 Februarie 2009)

tudor vianu 41   (+4) 031 107 8454